KMG Accountants nieuws blog 94% van onze klanten is KMG-ambassadeur

94% van onze klanten is KMG-ambassadeur

22/02/2022

Tijdens het afgelopen jaar is gebleken dat we de wereldwijde pandemie nog niet konden bedwingen. 2021 heeft ons geleerd dat we terecht zijn gekomen in een wereld vol uitdagingen en opportuniteiten. Hybride werken werd de norm waarbij online en digitaal (samen) werken voortaan het nieuwe normaal is.

Net zoals bij vele van onze klanten is ook bij KMG accountants gebleken dat al onze faciliteiten up-to-date zijn. We konden snel schakelen tussen kantoor- en thuiswerk. Door regelmatig online met elkaar af te spreken en toch ook regelmatig (met een beperkte bezetting) op kantoor te werken, bleven we met elkaar in contact. Dat is in deze tijden erg belangrijk, want zo kan iedereen zijn of haar verhaal kwijt!

Op het einde van 2021 hebben we aan al onze klanten gevraagd naar hun ervaringen over de samenwerking met KMG Accountants. Daaruit bleek dat maar liefst 94% van onze klanten een ambassadeur van KMG is.

Dankzij jullie eerlijke feedback konden wij een aantal actiepunten echt vastnemen en uitwerken.

  • Onze Clearfacts opleidingen werden gesmaakt. Evenals onze filmpjes met tips & tricks, die door meer dan 200 klanten werden bekeken.
  • Testen met onze vernieuwde klantenacceptatie procedure zijn volop aan de gang. Daarnaast hebben we er intern een punt van gemaakt om steeds correct en transparant te communiceren over onze prestaties en erelonen.
  • Onze zoektocht naar een geschikte software om het digitaal ondertekenen van documenten te implementeren is afgerond. Vanaf 2022 kunnen jullie o.a. de jaarrekening en notulen van je eigen onderneming digitaal ondertekenen. Het printen en opnieuw inscannen van documenten behoort daarmee tot het verleden.
  • Onze digitale vragenlijst voor het invullen van jullie personenbelasting was een feit! We willen daarmee het proces tot aanleveren van jullie gegevens en attesten vereenvoudigen. De feedback die wij mochten ontvangen gebruiken we om het proces naar de toekomst toe nog te verbeteren.
  • We namen onze interne werking onder de loep. Bij KMG kiezen we om sterk in te zetten op opleidingen, interne processen en de samenwerking tussen de verschillende kantoren. O.a. een volledige online leerplatform voor onze medewerkers behoort voortaan tot onze troeven.

Met KMG Accountants gaat het echt goed. Daar zijn wij oprecht trots over!

We kennen een aangename groei. Meer en meer versterken we onze lokale aanwezigheid in Herk-de-Stad, Hoeselt en Tremelo. En gelukkig hebben we het afgelopen jaar verschillende TOP medewerkers aan ons kunnen binden. Saskia, Prakash, Songül, Maria en Jan zullen jullie met veel plezier helpen en ondersteunen in de toekomst. (en wij hen!)

Door de groei van onze klantenportefeuille, maar ook door de groei van onze bestaande klanten, zullen wij ook in 2022 op zoek gaan fijne collega’s. Het vinden van nieuwe medewerkers blijft in deze krappe personeelsmarkt erg lastig. De verwachting is dat dit de komende jaren alleen nog maar moeilijker wordt. Voor ons is het dus belangrijk om de naam KMG ACCOUNTANTS nog duidelijker in beeld te brengen. We zullen (nog) meer aandacht gaan schenken aan onze naamsbekendheid.

Ook in 2022 leggen wij onze focus op de kwaliteit van ons werk. Door een kwalitatief goed team, een goede sfeer, een stabiele organisatie en een mooie klantenportefeuille, zijn wij klaar om met ons gepassioneerd team, jullie als ondernemer van dichtbij financieel te coachen met het realiseren van jullie droom.

Wij hopen van harte dat jullie in 2022 een prachtig (financieel) jaar kennen en bij KMG Accountants komen voor jullie boekhouding, en nog steeds blijven voor de magie!

KMG Accountants

Deel dit artikel

Ken je iemand die geïnteresseerd is in dit artikel?