Nieuws

Met deze regelmatige nieuwsupdates, tips, advies en praktijkverhalen informeren en inspireren we je graag.

Maak kennis met Ken Hiels, medebestuurder in Itegem

Met de opening van onze vierde vestiging in het bruisende Antwerpen, verwelkomen we een gloednieuw gezicht in de KMG-familie. Ken Hiels, onze nieuwe medebestuurder in Itegem, heeft als ervaren rot zijn strepen in de ondernemerswereld méér dan verdiend. Maak in dit interview kennis met dit nieuwe gezicht!

Verder lezen

Blijf luisteren en laat de cijfers tot je spreken

Effectief luisteren is méér dan alleen het horen van woorden. Bij KMG Accountants geloven we sterk in de kracht van luisteren én de positieve impact die het heeft op onze dienstverlening. Benieuwd naar hoe we bij KMG Accountants luisteren om jou écht goed van dienst te kunnen zijn?

Verder lezen

Verandering in de bewaartermijn

Sinds kort moeten boekhoudkundige documenten 10 jaar bewaard worden ipv 7 jaar en wordt er geen onderscheid meer gemaakt tussen een boekhouding op papier of een digitale boekhouding. Welk effect heeft dit op jouw administratief werk? Ontdek het in deze blog.

Verder lezen
onroerend goed Frankrijk

Aangifteplicht onroerend goed in Frankrijk

De Franse overheid heeft de regels voor belastingen op vastgoed veranderd. Zo wordt de taxe d’habitation voor hoofdverblijfplaatsen afgeschaft. Heb jij onroerend goed in Frankrijk en benieuwd wat de gevolgen voor jou zijn? Lees het in deze blog.

Verder lezen

Bevraging over welzijn op het werk

In 2022 deden alle medewerkers van KMG Accountants een bevraging over de psychosociale aspecten van hun werk, als onderdeel van een risicoanalyse. Welke actiepunten vloeiden hieruit voort? De resultaten van deze bevraging ontdek je in deze blog.

Verder lezen

Onze medewerkers aan het woord

Onze medewerkers zijn het kloppend hart van KMG Accountants. Hun inzet, vaardigheden en expertise zijn van onschatbare waarde voor ons succes. In deze blog vertellen enkele medewerkers over hun ervaringen bij KMG Accountants.

Verder lezen

Blijf op de hoogte van onze nieuwsupdates

Schrijf je in op onze nieuwsbrief