Over ons

Toen, nu & morgen

In 2002 geeft Ronnie Buckinx het startschot voor KMG Accountants. Niet de zoveelste accountant in het rijtje, maar een vertrouwenspersoon die op elke ondernemersvraag een passend antwoord biedt. Dat was het doel en is het nog steeds.

Een aanpak die duidelijk aanslaat. Jaar na jaar groeien we. Gestaag, doordacht en zonder onze waarden uit het oog te verliezen. Al in 2015 schakelen we, in samenwerking met ClearFacts, over naar een digitale boekhouding. Hierdoor krijg je als ondernemer meer tijd om te ondernemen. Tegelijk raken transacties en documenten vlotter verwerkt en volg je op elk moment je resultaten online.

Vandaag bestaat ons team uit bijna 40 medewerkers verspreid over 4 locaties in Herk-de-Stad, Hoeselt, Tremelo en Itegem.

Missie

Onze missie? Met een gepassioneerd team van ervaren accountants, fiscalisten en adviseurs ondernemers coachen om hun dromen waar te maken. Om dit te realiseren zetten we in op een duurzame en hechte samenwerking. Respect, integriteit en verantwoordelijkheid staan daarbij centraal. We zorgen dat onze cijfers kloppen voor én na de komma, die we verpakken in duidelijke mensentaal. Zo neem jij financieel onderbouwde beslissingen die je bedrijf helpen groeien.

"Wij spreken de taal van jouw bedrijf"

Maak kennis met ons team

Werken bij KMG

Geluk kan je vermenigvuldigen door het te delen. Werken bij KMG Accountants is dan ook meer dan ‘gewoon je job doen’. Wij geloven dat gelukkige medewerkers leiden tot gelukkige klanten. In elk van onze kantoren ontdek je een fijne werksfeer, een aantrekkelijk verloningspakket en oprechte groeimogelijkheden.