Wat we doen

KMG Accountants staat voor je klaar! Van boekhouding, fiscaliteit en groeistrategieën tot juridisch advies, vermogensplanning, opvolging of overname. Vanuit onze kantoren in Herk-de-Stad, Hoeselt, Tremelo en Itegem zorgen wij dat je grip krijgt op je cijfers, dat je onderbouwde beslissingen neemt en dat je tijd overhoudt om écht te ondernemen.

illustraties KMG Accountants wat we doen samen groeien

Samen groeien

Een goede boekhouding is van levensbelang voor elk bedrijf. Van starter tot uit de kluiten gewassen KMO: wij zorgen dat op financieel, boekhoudkundig en fiscaal vlak alles klopt. Voor én na de komma. Bovendien leggen we je alles graag uit in mensentaal.

illustraties KMG Accountants wat we doen toekomst & strategie

Toekomst & strategie

Bij KMG Accountants kijken we verder dan vandaag. Samen bepalen we de koers voor morgen en stippelen we een duurzame groeistrategie uit. Als rechterhand sparren we over de financiële, fiscale en bedrijfseconomische scharnier-momenten van je onderneming.

illustraties KMG Accountants wat we doen juridische vraagstukken

Juridische vraagstukken

Niet alleen bij de oprichting van je bedrijf, ook bij het dagelijkse beheer komen heel wat juridische vraagstukken kijken. Denk maar aan opvolging, overnames, vermogens-planning of het afsluiten van contracten. Onze juristen helpen je om valkuilen te omzeilen en risico’s te beheersen.

illustraties KMG Accountants wat we doen advies op maat

Advies op maat

De optimale formule voor je belastingaangifte? Investeringen gepland? Of heb je nood aan een financieel klankbord? Als ondernemer moet je complexe knopen doorhakken. Wij bieden actueel en accuraat bedrijfsadvies voor de meest uiteenlopende vragen.

Ik wil een afspraak maken

Graag meer info over onze diensten, eens samen zitten bij een kop koffie of een online meeting inplannen? Laat het ons weten via onderstaand formulier.