KMG op missie

19/07/2022

Een bedrijf zonder missie is als Wout Van Aert zonder fiets in de Tour de France: weinig kans op succes. Bij KMG Accountants kiezen we resoluut voor een heldere missie en combineren we dit met diep verankerde kernwaarden. Zo beklimmen we elke col en sprinten als eerste over de finishlijn.

De missie van een bedrijf wordt vaak in ‘wollig’ taalgebruik verwoord. Vol dure woorden en moeilijk vakjargon. Daar houden we niet van. Integendeel, wij praten graag in mensentaal. Niet alleen als het gaat over financiële cijfers en analyses, maar ook toen we onze missie neerpenden: met een gepassioneerd team van ervaren accountants, fiscalisten en adviseurs coachen we ondernemers om hun dromen waar te maken.

Om dit te realiseren zetten we in op een duurzame en hechte samenwerking. Met onze klanten én met onze medewerkers. Deze missie is bovendien gestoeld op 3 kernwaarden die diep verankerd zitten in ons bedrijf:

  • Respect: “Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doet gij dat ook een ander niet”: het is een eeuwenoud gezegde uit de Bijbel, maar vandaag nog steeds heel erg van toepassing. Wanneer je zelf geen respect toont, kan je dit ook niet verwachten van anderen. Daarom behandelen wij onze medewerkers, klanten en partners altijd met oprecht respect.

  • Integriteit: Voor ons staat integriteit synoniem voor eerlijkheid en transparantie. Dat betekent in de eerste plaats dat we altijd handelen volgens alle wettelijke & financiële regels. Maar evenzeer dat we met onze medewerkers en onze klanten een solide team vormen waar ruimte is voor een open communicatie. Zo stippelen we samen de koers uit voor morgen.

  • Verantwoordelijkheid: Een goede boekhouding is van levensbelang voor elk bedrijf. Van starter tot uit de kluiten gewassen KMO: wij nemen onze verantwoordelijkheid om er voor te zorgen dat op financieel, boekhoudkundig en fiscaal vlak alles klopt. Voor én na de komma. Bovendien geloven wij dat gelukkige medewerkers leiden tot gelukkige klanten. In elk van onze kantoren ontdek je daarom een fijne werksfeer, een aantrekkelijk verloningspakket en oprechte groeimogelijkheden.

Op zoek naar een sterke partner om samen te fietsen richting financieel onderbouwde beslissingen die je bedrijf helpen groeien? Kom dan zeker eens kennismaken.

Deel dit artikel

Ken je iemand die geïnteresseerd is in dit artikel?