KMG Accountants nieuws blog Limburgse cijferberoepers Kom Op Tegen Kanker

Limburgse cijferberoepers slaan handen in elkaar voor Kom op Tegen Kanker

17/04/2019

Elke dag krijgen 112 Vlamingen te horen dat ze kanker hebben.

“Kom op tegen kanker” is een organisatie die opkomt voor het recht van patiënten op de beste behandeling en zorg.  Zij ontvangt geen overheidssteun en is dus volledig afhankelijk van de steun van Vlamingen om haar activiteiten te kunnen verderzetten.

P&S Bedrijfsconsultants en KMG Boekhouding wil hierin bijdragen en steunt “De 1.000 km van Kom op tegen Kanker”, dit doen wij door samen met duizenden zielsgenoten te fietsen tegen kanker en dit 4 dagen lang.

De netto-opbrengst van de tiende editie gaat, net als vorig jaar, volledig naar klinisch onderzoek dat een directe meerwaarde biedt voor de behandeling van de kankerpatiënt én waarvoor er onvoldoende interesse is bij de farmaceutische industrie.

Tijdens het Hemelvaartweekend fietsen we, met  een samengesteld team over de professionele grenzen heen, mee als deelnemer in het peloton van de 1.000 KM voor Kom op Tegen Kanker!
Dan gespen we onze fietshelm vast, klikken we onze schoenen in onze pedalen, en fietsen we ten voordele van de strijd tegen kanker.

Dat is de 1000 km voor Kom op tegen Kanker!

Om het startgeld van 5.000 EUR te verzamelen heb ik jouw steun nodig: elke Euro – hoe groot of klein ook – telt!

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

online een gift te doen via de link : https://www.1000km.be/team/live-life-kmg
Een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 met vermelding van “GIFT” (belangrijk!) en de negencijferige code van dit team: 170015264
Vanaf 40 euro per jaar is deze gift fiscaal aftrekbaar.

Kom samen met ons op tegen kanker en voor hoop … hoop op een toekomst zonder kanker!

Deel dit artikel

Ken je iemand die geïnteresseerd is in dit artikel?