Onze medewerkers aan het woord

31/03/2023

Onze medewerkers zijn het kloppend hart van KMG Accountants. Hun inzet, vaardigheden en expertise zijn van onschatbare waarde voor ons succes. We vinden het belangrijk om een werkomgeving te creëren waarin onze medewerkers zich thuis voelen en de kans krijgen om hun professionele vaardigheden te ontwikkelen en te laten bloeien. In deze blog vertellen enkele medewerkers over hun ervaringen bij KMG Accountants.

Ronny aan het woord:
“Ik werk al geruime tijd als dossierbeheerder bij KMG Accountants. Samen met mijn collega’s ben ik de schakel tussen onze klanten en de fiscus. Met een goede communicatie en een dosis enthousiasme zorg ik dat alles vlot verloopt tussen alle partijen.
Het leuke aan deze job is de dagelijkse diversiteit en het directe contact met zowel klanten als collega’s. Elke dag biedt nieuwe uitdagingen en dat maakt het steeds een boeiende werkdag. Hiernaast is het ook de ideale omgeving om mijn IT- en organisatietalenten te gebruiken. Je kom terecht in een kantoor met een prettige sfeer, zowel op als naast de werkvloer.”

Katrien aan het woord
“Toen ik begon bij KMG was alles rond boekhouding nieuw voor mij. Dankzij de hulp van mijn collega’s heb ik doorheen de jaren ontzettend veel geleerd. Het feit dat de collega’s altijd voor jou klaarstaan, is echt een troef van KMG. Naast het professionele aspect hecht KMG Accountants ook veel belang aan het creëren van sterke banden en ontspanning. Zo gaan we meerdere keren per jaar op teambuilding.”

Wil jij onze teamsfeer nog sterker maken? Neem zeker een kijkje op onze vacaturepagina, want wij zien jou graag komen.

Deel dit artikel

Ken je iemand die geïnteresseerd is in dit artikel?