Nieuws

Met deze regelmatige nieuwsupdates, tips, advies en praktijkverhalen informeren en inspireren we je graag.

Hoe jouw energiefactuur drukken

Europa lijdt onder een ongeziene energiecrisis. De overheid heeft daarom een pakket maatregelen in het leven geroepen om zelfstandige ondernemers te ondersteunen. Welke maatregelen zijn er en heb je er recht op? Lees het in deze blog.

Verder lezen

Duurzaam ondernemen

Als we onze planeet leefbaar willen houden op lange termijn moeten we inzetten op meer duurzaamheid. Ook bedrijven kunnen hier hun steentje in bijdragen. De wetgeving en fiscale gevolgen rond duurzame investeringen zijn echter continu in ontwikkeling. Daarom zetten we graag enkele belangrijke zaken op een rijtje.

Verder lezen

Inwerkingtreding aftrekregeling wagens

In 2021 kwamen er nieuwe maatregelen omtrent de fiscale en sociale vergroening van de mobiliteit. De fiscus bracht nu ook meer duidelijkheid over de inwerkingtreding van de nieuwe aftrekregeling voor wagens.

Verder lezen

KMG op missie

Een bedrijf zonder missie is als Wout Van Aert zonder fiets in de Tour de France: weinig kans op succes. Wij kiezen voor een heldere missie en combineren dit met diep verankerde kernwaarden.

Verder lezen

Voordeel alle aard energie

Sinds 1 januari 2022 besloot de wetgever om de forfaitaire waardering van het ‘voordeel alle aard’ voor elektriciteit en/of verwarming nog slechts beperkt toe te passen.

Verder lezen
KMG Accountants nieuws blog BTW & medische beroepen

BTW en medische beroepen

Sinds 1 januari 2022 werden de regels omtrent BTW inzake medische beroepen gewijzigd. Wat wijzigt er concreet en welke verplichtingen gelden nu voor jou?

Verder lezen

Blijf op de hoogte van onze nieuwsupdates

Schrijf je in op onze nieuwsbrief